Valamennyi dolgozatot a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban lehet megtekinteni, függetlenül attól, hogy melyik helyszínen írta a tanuló a felvételit

Időpont: 2024. január 26. péntek – előre meghatározott sorrendben (Megtekintési sorrend letöltése)

Kérjük, hogy a dolgozatokat megtekintéskor fényképezzék le.  A magas jelentkezési létszám miatt, nincsen lehetőség helyben a dolgozatokat összehasonlítani a javítási-értékelési útmutatóval, illetve fénymásolatot készíteni nem tudunk.

ÉSZREVÉTEL, FELLEBBEZÉS

A megtekintést követő munkanapon 16,00 óráig, kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén, észrevételt lehet tenni az értékelésre.

Ennek időpontja:     2024. január 29., hétfő, 8,00-16,00.

Helyszíne:                 Kispesti Deák Ferenc Gimnázium

Észrevételezési nyomtatvány letöltése.(.pdf) (.docx)

A pótló írásbeli vizsgát 2024. január 30-án (kedd) 14.00 órától szervezzük. Pótló írásbeli vizsgát azok a tanulók írhatnak, akik az előző írásbelin alapos ok miatt nem tudtak részt venni. A vizsgázók által benyújtott, indoklással alátámasztott írásos kérelem mérlegelése, a benyújtott igazolások elfogadása a központi írásbeli vizsgát szervező intézmény igazgatójának jogköre. Vizsgaismétlésre nincs mód, minden tanuló csak egyszer tehet azonos típusú központi írásbeli vizsgát.

Az észrevételeket – a kifogásolt rész megjelölésével – a Kispesti Deák Ferenc Gimnázium intézményvezetőjéhez kell benyújtani.

Az írásbeli felvételi dolgozatok megtekintése